Hogy a csapatok bérletesei kedvezményben részesülhessenek.

Férfi és női kézilabdázóinknál, valamint jégkorongozóinknál javában zajlik a szezon, míg az Euro Kupa első selejtezőkörét hibátlanul teljesítő férfi vízilabda-csapatunknál, valamint női pólósainknál hamarosan kezdődik a bajnokság. [A bérlet- és jegyárakról részletesen itt tudsz tájékozódni, a heti rendszerességgel frissülő menetrendet pedig itt találod]

A három szakosztály öt csapata az új idényre összefogott, hogy minél több szurkoló juthasson el a különböző csapatsportágaink mérkőzésére, és buzdíthassa a lelátóról a Ferencváros csapatait! A szakosztályok közös jegyakciójának lényege, hogy az érintett csapatok mérkőzéseire bérlettel rendelkezők az egész szezon során 50% kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt a másik két csapatsportág hazai rendezésű bajnoki mérkőzéseire! Ha tehát valaki bérletes kézilabda-szurkoló, bérlete felmutatásával féláron juthat belépőhöz a hazai jégkorong- vagy vízilabda-mérkőzésekre, a pólóbérletesek a hoki és a kézilabda, míg a hokibérletesek a kézilabda és a vízilabda esetében élhetnek a kedvezménnyel.

Fontos információ, hogy az 50%-os kedvezmény kizárólag személyes jegyvásárlás esetén, bérlet felmutatásával érvényesíthető! Egy bérlettel egy kedvezményes jegy vásárolható! A Ferencváros mindhárom szakosztálya várja a szurkolókat minden mérkőzésére! Harcoljunk együtt az újabb sikerekért, hajrá, Fradi!

Fradi.hu