Születésnapos hátvédünk szerint jól jön a csapatnak a válogatott szünet.

Labdarúgó-csapatunk brazil balhátvédje, Marquinhos Pedroso október 4-én, szerdán ünnepli 24. születésnapját. Játékosunkat családja is meglátogatta az évforduló alkalmából.

Magyarországra utazott édesanyám és édesapám, most pedig a feleségem szülei vannak itt. Remekül telik a napom, minden a legnagyobb rendben van. A csapattársak is felköszöntöttek, mindenkinek volt egy-két jó szava hozzám. Boldog vagyok itt, remélem, ez a jó csapatszellem tovább visz minket a céljaink felé. Otthon érzem magam – mosolygott Pedroso.

Labdarúgó-csapatunk legutóbb szeptember 30-án, a Balmazújváros elleni 3-2-es győzelem alkalmával lépett pályára a bajnokságban, és ez zsinórban a negyedik győzelmünk volt az NB I-ben. Pedroso úgy véli, a csapat előnyére válhat, hogy legközelebb október 14-én, szombaton lépünk pályára tétmérkőzésen a Puskás Akadémia ellen.

Akár jól is elsülhet számunkra a kéthetes szünet – folytatta Pedroso. – Most van időnk arra, hogy megnézzük, mi az, amire több figyelmet kell fordítanunk. Az eredmények jönnek, de tudjuk, hogy továbbra is el kell kerülnünk azokat a hibákat, amiket a szezon korábbi szakaszában vétettünk. Másfél hetünk van még a következő bajnokiig, folytatnunk kell a győztes formánkat.

Fradi.hu