Kitartást kér mindenkitől a Fradi-tábor vezetője.

Fradista barátaim, ismerőseim!

Lassan 8. éve állok a kerítésen, élvezve bizalmatokat, támogatásotokat, szereteteket. Sokszor elmondtátok, leírtátok, hogy Velem vagytok, kitartotok mellettem. Ezen dolgok nélkül, nélkületek, nem tudtam volna vezetni Magyarország legjobb táborát, a Ferencvárosi B-közepet! Pályafutásom alatt, kaptam ugyan hideget-meleget, de összességében mindig éreztem, hogy mögöttem vannak a csoportok és a csoporton kívüli társaink is. A Tábor talán legnehezebb 3,5 éves harcában is így volt ez, ennek eredménye, hogy sikerült, amiben mindvégig hittem, a Tábor VISSZATÉRT! A Debrecen elleni meccs a lelátón azt hiszem mindannyiunknak örök élmény marad. Sajnos a lelátón kívül is… Erről még mindig nem akarok, vagy nem tudok nyíltan őszintén részletesen beszélni, de ahogyan mindeddig, most is a Ferencváros érdekében cselekszem így.

A Paks ellen nem volt szervezett szurkolás, illetve a Szombathely ellen sem lesz, a megszokott formában. Erről írnék a saját szemszögemből picit, hátha jobban megértitek. Ezt legtöbben tudjátok, de azért leírom. Én olyan srác vagyok, aki csak akkor tud őszintén és 100%-osan csinálni valamit, ha valóban úgy érzi, szívből. Az összes lelátói döntésemben ott volt a szívem az elmúlt években, most sincs ez másképp.

Jelenleg úgy érzem, így egyszerűen nem tudok a kerítésre állni, másképp pedig nem fogok. Mert ez a “pozíció” ennél sokkal többet jelent számomra, minthogy így meggyalázzam.

DE!

Nem szeretném, ha bárki azt érezné cserben hagytam, vagy a csoportok cserben hagyták volna a Tábort. Mi így együtt alkotunk egy nagy egészt! Együtt is fogjuk megoldani a problémákat!

Szombathelyen ott fogok állni lent a lelátón, köztetek! El fogom kezdeni a dalokat/rigmusokat, VELETEK! Kérek mindenkit ekkor tegyétek bele a szíveteket a dalokba, a szurkolásba! Eddig én próbáltam mindenkinek erőt adni a nehéz időkben, most én kérem ezt Tőletek!

Eddig bíztatok Bennünk, tartson ez továbbra is ki! MINDEN döntést a FERENCVÁROS és a Tábor érdekében hozunk, ahogy tettük ezt eddig is. Az elkövetkező héten találkozunk a club TELJES vezetésével, és minden erőnkkel azon leszünk, hogy MEGOLDJUK a jelenlegi helyzetet!

Nagyon nehéz időket élünk, de most kell kitartanunk egymás mellett igazán!

Kitartás mindenkinek, Szombathelyen találkozunk! Remélem hamarosan a kerítésen is…

FERENCVÁROS!

Hamberger Ádám