Játékosunk jó eredményekben bízik a nehéz meccsek után. A macedón játékos mellett fiataljaink is meghívót kaptak az U19-es válogatottba.

A Ferencváros középpályása, Stefan Spirovski augusztusban csatlakozott együttesünkhöz, és végigjátszotta a Vasas, a Honvéd és a Dunaharaszti elleni mérkőzést is. A középpályás októberben ismét képviselheti hazáját két világbajnoki selejtezőmérkőzésen. A macedón csapat október 6-án Torinóban lépnek pályára Olaszország ellen, majd október 9-én, hazai pályán fogadják Liechtenstein válogatottját, ezáltal lezárva a selejtezősorozatot.

Boldog vagyok, hogy ismét meghívót kaptam. Nehéz selejtezősorozat végéhez közeledünk, hiszen a világ legjobb válogatottjai közül kettő, a spanyol és az olasz is a mi hatosunkban szerepelt. Ezzel együtt úgy érzem, jól szerepeltünk, hiszen Izraelben nyertünk, az olaszok elleni első meccsen pedig csak a 92. percben kaptuk a döntő találatot. Talán most megfordul a szerencse, és bízom benne, hogy jó eredményekkel zárjuk a selejtezőket.

Spirovski csapata a selejtezőcsoport ötödik helyén áll hét ponttal, így már nincs matematikai esélye sem a vb-kvalifikációra.

A Ferencvárosból három játékos is, név szerint Varga Ádám, Csonka András és Kundrák Norbert is meghívót kapott. A mieink Hollandia mellett Málta, valamint Szlovénia U19-es csapatával mérkőznek meg a 2018-as Európa-bajnokság selejtezőjének negyedik csoportjában. Az első találkozót október 4-én, Szlovénia ellen játsszuk.

forrás: fradi.hu