Listavezető csapatunk a mögöttünk három ponttal lemaradva a 3. helyen álló kék-fehérek otthonába látogat.

Jégkorong, Erste Liga, 5. forduló
Péntek, Tüskecsarnok, 19.00: MAC Budapest – Ferencváros
Jegy: 1300 Ft (500 fős a vendégszektor, meccsinformációk ide kattintva olvashatóak)

Németh Attila

A bajnokság előtti napokban meghatároztuk a célt, hogy az első négy meccsünkből hozni kell mindet. Ezt a feladatot teljesítettük, megfejelve egy Újpest elleni győzelemmel a kupában. A kezdés így látványosra sikeredett és időnként jó játékkal is párosult. Fontos kiemelni a kapusainkat, akik stabilitást nyújtanak, remekül védtek mindig, leginkább ennek tudom be az eredményességünket.

A MAC ellen nem mi leszünk az esélyesek, mert finoman szólva nem gyenge a keretük… A legfontosabb, hogy szeretnénk úgy lejönni a pályáról, hogy mindent megtettünk, ha így lesz, akkor meglepetést is szerezhetünk. A Brassó ellen hazai pályán csak a győzelem az elfogadható, főleg, mivel közvetlen riválisunk a legjobb négy közé kerülésért.

Úgy készültem a nyár legnagyobb részében, hogy Debrecenben játszom, szerettem ott élni, sajnálom, ami történt. A Fradi volt az első, aki megkeresett, éltem a lehetőséggel. Greg Lindqvist tapasztalt, sokat látott edző, jól ismeri a játékosokat és nagy egyéniség. A feladatköröm testhezálló, élvezem a bizalmat, és próbálom bizonyítani, hogy nem érdemtelen. Nem bántam meg, hogy az ország egyik legnagyobb múltú csapatához szerződtem, és azért dolgozunk, hogy a szezon végére magasabban jegyzettek legyünk mi is. Ez szép kihívás, aminek állok elébe!

NS