Néhány hónapon belül harmadik játékosunk vesztette el eszméletét a pályán.

Egy­aránt rémisztő volt nézni, ahogyan Lovrencsics Gergő (29), Hajnal Tamás (36) és Botka Endre (23) is mozdulatlanul feküdt a gyepen egy ütközést követően – szerencsére azonban mindanny­ian megúszták súlyos sérülés nélkül a történteket.

Lovrencsics a Vasas ellen megnyert május 31-i kupadöntőn „találkozott” Murka Benedekkel (20).

Nem emlékeztem a történtekre, de később visszanéztem videón a balesetet. Megdöbbentett a felvétel, de így azzal is tisztában vagyok, nem volt szándékos Benedek részéről. Az ilyen ütközések benne vannak a futballban, jólesett, hogy meglátogatott – mondta a Fradi TV-nek akko­r Lovrencsics, aki 48 órát töltött a kórházban. Eltörött az orra, így egy ideig védőmaszkban futballozott.

Hajnal Tamás a Puskás Akadémia ellen 1-1-re végződött júliusi bajnokin került kísértetiesen hasonló szituációba. Az ütközést követően szintén eszméletét vesztette, agyrázkódást szenvedett, s kórházba szállították.

Sajnos filmszakadásom volt. Nagyon ijesztő utólag belegondolni, az embernek kiesnek pillanatok. Az első emlékem az, hogy hordágyon vagyok, és mondtam az orvosnak, vissza akarok menni a pályára – idézte fel a történteket klubja honlapján Hajnal. – Erről szó sem lehetett, mert elvesztettem az eszméletemet, igazából a mentőben tértem magamhoz.

A Honvéd elleni múlt szombati bajnokin Botka Endre fejelt össze Bobál Dáviddal (22), s elájult.

Amíg nem néztem vissza a felvételt, nem gondoltam, hogy komoly, eszméletvesztéssel járó ütközésben volt részem – mondta a Blikknek Botka. – Sok minden kiesett a történésekből, s mivel a fülemre kaptam az ütést, nem hallottam, az orvosok mit kérdeznek tőlem. Szerencsére megúsztam, nem lett bajom, és rövid ápolás után visszaállhattam.

forrás: blikk.hu