Ezúttal a kapu mögötti lelátó fele is a fradistáké lesz, hogy minél többen a helyszínen szoríthassunk jégkorong csapatunknak a Diósgyőr ellen.

MOL Liga, rájátszás, negyeddöntő, 6. mérkőzés
Pesterzsébet, 18.00: Ferencváros – DVTK Jegesmedvék
Jegy: 1000 Ft, kedvezményes 500 Ft.

A párharc állása: 3-2 ide.

A pénztár 16 órakor nyit ki, a belépési pont a szokott helyen, a főbejáratnál. A fradisták a megszokott hosszú oldali lelátón túl a rövid oldali lelátó felét is igénybe vehetik. A csarnok túltöltését elkerülendő minden szurkoló karszalaggal léphet be a jégpálya területére, a bérlettel rendelkező szurkolók is karszalaggal lépnek be, amelyet a jegypénztárnál kapnak meg.

Fliszár Zalán a Nemzeti Sportban beszélt az ötödik mérkőzésről: „Visszatértünk az agresszív hokihoz, mindent egy lapra tettünk fel. Úgy láttam, fáradt volt a DVTK, így remek győzelmet könyvelhettünk el. Már csak egy lépésre vagyunk célunktól, a továbbjutástól.

Greg Lindqvist

Nagyon boldog vagyok amiatt, ahogyan visszajöttünk a párharcba a Tüskecsarnokban lejátszott mérkőzés után. Kiharcoltunk egy olyan lehetőséget, hogy a továbbjutás a mi kezünkben van, míg a nyomás az ellenfelünkön. Nem szeretnénk még egyszer elutazni Miskolcra, ám tudjuk, hogy még mindig a DVTK a párharc esélyese. A kezdőbedobástól az utolsó dudaszóig folyamatosan koncentrálnunk kell, és a kiállításaink számát is csökkentenünk kell, eddig túl sokat kaptunk, emiatt több játékosunkra is extra teher hárult. Bízunk benne, hogy ma teltház fogad minket a jégcsarnokban és szurkolóink segítségével sikerül bejutnunk a MOL Liga elődöntőjébe. Hajrá, Fradi!