Szagértés ezúttal bajusztörptől.

A Ferencváros 0-0-s döntetlent játszott a Videoton otthonában a bajnokságban, a mutatott játék azonban hagyott kívánnivalót maga után. A Sport TV Harmadik Félidő c. műsorában is téma volt természetesen a zöld-fehérek szereplése. Petur András műsorvezető azt vetette fel Várhidi Péternek, hogy az utolsó öt körben veretlen Thomas Doll együttese, három döntetlen mellett két győzelem a mérlege, és bár a csapat masszívnak tűnik, a minőség nem az igazi.

– Nem látok én sem jelen pillanatban minőséget a Ferencvárosban – reagált a korábbi szövetségi kapitány. – Gera Zoliban látok egyedül olyat, hogy váratlant tud húzni. Nem igazán érzem egységesnek ezt a társaságot. Ez a meccs talán a Vidi egyik legkönnyebb meccse lehetett volna ősszel, ha az elején berúgják a helyzetet vagy a helyzeteket. Dibusz tartja magát, tartja a Fradit, az ő jelenléte nagyon sokat jelent most –
tette hozzá.

Az FTC mérlege az utolsó tíz körben egyébként három győzelem (Honvéd, Pécs, Puskás Akadémia), négy döntetlen (Haladás, DVSC, Paks, Videoton), és három vereség (MTK, Újpest, Diósgyőr). A IX. kerületiek jelenleg a hatodik helyen állnak, hátrányuk négy pont a dobogós Diósgyőrhöz képest.

forrás: csakfoci.hu