Megoldódik egy általunk is többször felvetett probléma.

Megnyílt az út a mobil regisztráció előtt, hogy a legnépszerűbb hazai egyesület, az FTC házhoz vigye minden drukkerének a szurkolói kártyáját!

Házhoz visszük a szurkolói kártyáját! A magyar klubok közül elsőként az FTC országjáró körútra indul, hogy az új stadionba érvényes szurkolói kártyát vidéken is kiválthassák drukkereink. A december 6-án kezdődő road show-n idén 3 hétvégén 6 nagy vidéki városban várjuk a regisztrálni vágyó fradistákat.

Több mint 42 ezren váltották ki 5 hónap alatt az új stadionba érvényes Fradi szurkolói kártyát. Hosszú hónapok előkészítő munkája most kezd beérni, megnyílt az út a mobil regisztráció előtt, hogy a legnépszerűbb hazai egyesület, az FTC házhoz vigye minden szurkolójának a szurkolói kártyáját! Az országjáró körút december 6-án, szombaton indul. Idén három hétvégén összesen 6 városban áll meg a „Fradi-minibusz”, amelyben egyfelől ki lehet váltani a szurkolói kártyát, másfelől Fradi termékeket lehet vásárolni kedvező árakon. A road show jövőre folytatódik, szándékaink szerint az ország minél több településére, sőt, elképzeléseink szerint a határon túlra is eljutunk.

A „Fradi-minibusz” országjáró körútjának 2014-es állomásai és az időpontok:
December 6., szombat: Eger
December 7., vasárnap: Szolnok
December 13., szombat: Nyíregyháza
December 14., vasárnap: Békéscsaba
December 20., szombat: Kaposvár
December 21., vasárnap: Győr

A „Fradi-minibusz” az említett városok népszerű, sűrűn látogatott és jól megközelíthető helyszínein várja majd a Fradistákat, méghozzá reggeltől estig, kiegészítő szórakoztató programokkal.

A mobilregisztráció technikai kivitelezése, valamint az átállás miatt november 24-től december 6-ig az FTC a Groupama Aréna üzemeltetőjével, a Lagardere Unlimited Stadium Solutions Kft-vel egyeztetve felfüggeszti a szurkolói kártyák kibocsájtását a stadionnál található Regisztrációs Központban. Tehát november 24. és december 6. között senki sem tud regisztrálni. Minden olyan Fradista megértését kérjük, aki esetleg ezekben a napokban akart volna regisztrálni.

Mindazok, akik rendelkeznek már az új stadionba érvényes szurkolói kártyával, mit sem éreznek az átállásból. Ők több mint 42 ezren a technikai szünet alatt is tudják használni a kártyájukat, jegyet vásárolhatnak, a büfében fogyaszthatnak a kártyájukkal, őket szeretettel várjuk a hátralévő találkozóinkon, bíztassuk együtt a csapatot, zúgjon a hajrá, Fradi! Tehát a november 25-i, Paks elleni Ligakupa mérkőzést, a november 29-i, Kecskemét és a december 5-i, Pápa elleni bajnokit minden szurkolói kártyával rendelkező fradista meg tudja nézni!

A technikai szünetet követően december 6-án, szombaton reggeltől a Groupama Aréna Regisztrációs Központjában ismét lehetőség nyílik a kártyakiváltásra a megszokott nyitvatartási időpontokban.

forrás: fradi.hu