A Bölk – Cvijic – Klujber – Lekic négyes nagyot ment, miközben Bíró Blani 40%-kal védett – Allan Heine elmondta, hogy egy életre szóló emléket szerzett tegnap a Népligetben. A kezdés előtt a 80 esztendős Fradi-legendát, Takácsné Giba Mártát köszöntöttük a csarnokban.

Női kézilabda, NBI, 9. forduló
Ferencváros 28–22 (16–11) Győri ETO
Gólok: Bölk 8, Cvijic 7, Klujber 6, Lekic 6, Malestein 1

Beszámoló: Fradi.hu
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Összeállítás a mérkőzésről:

Allan Heine mérkőzés utáni értékelése:

Tomori Zsuzsanna és Allan Heine sajtótájékoztatója:

Tomori Zsuzsanna

A védekezés volt a kulcs. Bíró Blanka nagyon jó napot fogott ki a kapuban, és támadásban is mutattunk szép dolgokat. Arra készültünk, hogy őrületbe kergessük a Győrt. Tudtuk, hogy nagy lökést adhat nekünk, ha meg tudjuk nyerni ezt a meccset. Az ETO legyőzésével nagy lépést tettünk a bajnoki cím felé, bár még hátra van a Mosonmagyaróvár és a Debrecen elleni idegenbeli meccsünk, és mindkettő nagyon nehéznek ígérkezik. Mindenesetre ma megmutattuk, hogy erős a csapatunk.

Allan Heine

Elégedett vagyok, elsősorban a győzelemmel, remek atmoszférában zajlott a mérkőzés. Nem volt könnyű győzelem, nagyon büszke vagyok a lányokra, hiszen fantasztikus munkát végeztek védekezésben és támadásban is a mai napon. Folytattuk az elmúlt hetek felfelé ívelő formáját, nagyon boldog és büszke vagyok. Az volt a tervünk, hogy higgadtan és okosan játszunk, még akkor is, ha nyomás alá kerülünk. Csodálatos munkát végeztek a lányok a mai napon. A szurkolók óriási energiát adtak nekünk, ami hatalmas nagy segítség volt a csapatnak. Különleges tapasztalat volt, ez egy olyan emlék, ami örökre megmarad.