Nem voltunk udvarias vendégek – Galajda Zsombor és Fodor Szabolcs értékelt a meccs után, amelynek a góljait is láthatod. Ma délután a Szokil Kijev ellen zárjuk a minitornát Belgrádban.

Férfi jégkorong, Kontinentális Kupa, 2. kör, D-csoport, 2. mérkőzés
Ferencváros 10-0 Crvena Zvezda
Harmadok: 1-0, 7-0, 2-0
Gólok: Farkas (Crespi, La Porte), Galajda (Crespi, Boros), Brady (+1, Nagy K.), Nemec (Galajda, Kestila), La Porte (Németh, Brady), Karmeniemi (Nemec), Nagy G. (Kulmala), Brady (Banga, La Porte), Nagy G. (+1, Kulmala), Tóth G. (Bán, Tóth A.)

Beszámoló: Fradi.hu

Nagy K. (Arany)
Seregély, Roth – Turbucz, Nagy G., Kulmala
Boros, Crespi – Németh, Brady, La Porte
Bán, Kärmeniemi – Němec, Kestilä, Galajda
Haranghy, Banga – Tóth A., Farkas, Tóth G.

Fodor Szabolcs

A vége azt mutatja, hogy simán és gondtalanul ment, azért azt hozzá kell tenni, hogy az első harmadban nagyon jól kezdtünk és 5-8 percig uraltuk a játékot és lőttünk is egy gólt. Utána nem tartottuk magunkat a játékszisztémához és nem azt csináltuk, amit kellett volna. Ez meg is látszódott, itt 1-0 után kicsit kaotikus lett a játék és benne volt, hogy kiegyenlítenek. Ha 1-1 az első harmad akkor lehet, hogy másképp alakul a mérkőzés, de átbeszéltük az első harmad után és a srácok nagyon jól megértették, hogy mit kell ahhoz hokizni, hogy itt ne legyen nagyobb probléma és ezt utána sikerült a következő 40 percben megoldanunk. Nem számolgatunk és mint sportemberek és mint Ferencváros mi minden meccset megszeretnénk nyerni. Ez alól nem kivétel a holnapi meccs sem. Kész kell lenni viszonylag hamar, mert fél kettőkor játszunk holnap, sok időnk nincs pihenni de pihenünk amennyit tudunk és holnap szeretnénk megnyerni a mérkőzést.