A magyar átigazolási időszak zárása előtt Damir a felvidéki csapathoz került. Az MLSZ adatbankja szerint a kölcsönszerződés a szezon végéig szól.

A 20 éves magyar labdarúgó, Redzic Damir a szlovák élvonalban szereplő FC DAC 1904 együttesénél folytatja pályafutását kölcsönben.

A kétszeres magyar bajnok támadó öt tétmérkőzésen lépett pályára felnőtt férfi labdarúgócsapatunkban. A 2020/21-es szezonban 24 mérkőzésen játszott az NB III-as FTC II-ben, ezeken a találkozókon tízszer volt eredményes. A következő szezonban már fiókcsapatunkat, az NB II-es Soroksárt erősítette, ahol 25 bajnokin 8 gólt szerzett, majd a 2022/23-as idényben a „kis Fradiban” 12 mérkőzésen 2 gólig jutott.

A Soroksárban összesen 37 mérkőzésen jutott szóhoz, ezeken 10 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.

Redzic Damirnak sok sikert kívánunk!

Nagyon várom már az új kihívást, egy minőségi csapathoz érkezem, amely csodálatos szurkolókkal rendelkezik. A DAC egy nagy klub, több ismerősöm is van itt, akik egyértelműen ajánlották a csallóközi vendégjátékot. Elsődleges célom a folyamatos játéklehetőség, találatokkal és gólpasszokkal akarom segíteni a csapatot a szezon során. Erősségeim közé tartozik a gyorsaság, a lövések és a cselezés. Bízom benne, hogy megkapom a lehetőséget sárga-kékben, hogy az említett erősségeimből a lehető legtöbbet megvillantsam” – nyilatkozta a 20 éves labdarúgó, a 23-as sárga-kék mez új tulajdonosa.

Damir egy olyan képességekkel rendelkező szélső, amelyeket kerestünk: gyors, ballábas és remek befejező. Még mindig fiatal és egy jó helyre van szüksége, ahol megmutathatja a tudását. A múltban Ramadan, Szánthó és Gavrić kapcsán is együttműködtünk a Fradival és tisztában vagyunk vele, hogy ez az út mindkét klubnak és a játékosnak is kifizetődő lehet. Bízom benne, hogy Damir a MOL Arénánkban is bemutatja az elvitathatatlan képességeit, ehhez pedig sok sikert kívánok neki” – mondta a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.

DAC, Fradi.hu