Varga Zsolt két csapattal is munkába állt.

A felnőtt válogatott bő keretében clubunkat képviseli: Fekete Gergő, Molnár Erik, Nagy Ádám, Nagy Ákos, Pohl Zoltán, Szakonyi Dániel, Varga Vince, Vigvári Vendel.

A felnőtt válogatott „előkészítő” keretében clubunkat képviseli: Haverkampf Bence, Lugosi Csongor, Simon Sebestyén, Varga Vince, Zeman Márton.

A teljes keretek: MVLSZ

Varga Zsolt

Van elég tapasztalatunk a tavalyi Eb-ről és az idei nyárról is, hogy milyen hiányosságaink vannak csapatszinten és az egyének szintjén, a válogatott kerettel egyértelműen ezen fogunk dolgozni. Az előkészítő edzések kapcsán hangsúlyoznám, hogy ez még nem a válogatott keret, hanem, hogy is mondjam, afféle ’survivor’ tábor, azaz aki túléli ezeket a foglalkozásokat, abból lehet jó vízilabdázó. Remélem, nem érti félre senki ezt a félig vicces megjegyzést, a hangsúly azon van, hogy már a következő generáció is kezdjen ráérezni a felnőttcsapat játékstílusára, illetve náluk is felmérjük, min kell dolgozniuk annak érdekében, hogy ha eljön az idő, készen álljanak mindarra, amit egy majdani válogatott kerettagtól elvárunk.

Szöveges beszámoló: kedd, szerda @ VLV