A Fradi-legendák a székelyföldi öregfiúkkal játszanak gálameccset holnap a Sepsi stadionjában.

A Tusványos fesztiválhoz kapcsolódóan július 22-én, szombaton este hagyományteremtő, történelmi labdarúgó mérkőzésen lép egymás ellen pályára Székelyföld öregfiúk válogatottja és a Ferencváros legendái. A mérkőzést ikonikus helyszínen, Kovászna megye székhelyén, Sepsiszentgyörgyön, a Sepsi OSK stadionjában rendezik, magyar idő szerint 18:00 órától.

A csapatokban egykori népszerű és kitűnő futballisták lépnek pályára, a Fradiban például többek közt Mucha József, Telek András, Szenes Sándor, Józsi György, Fischer Pál, míg a hazaiaknál Ilyés Róbert, Klein László és még sokan mások, sőt, az FTC küldöttsége további meglepetésvendégekkel érkezik, azaz, szinte garantált, hogy felejthetetlen atmoszféra övezi majd a várva várt találkozót Háromszék legjelentősebb városában.

A mérkőzés előtt köszöntik a székely válogatottól az elmúlt években visszavonult játékosokat, többek között Csizmadia Csabát, aki nem tud személyesen részt venni az eseményen, de mivel ő a Ferencváros öregfiúknál is rendszeresen szerepel, a zöldek hazaviszik neki a kisebb ajándékot.

A várhatóan hangulatos történelmi mérkőzésre a szervezők mindenkit szeretettel várnak, a belépés díjtalan.

Fradi.hu