A fradista énekest kérdezték többek között a Fradi-fiesztáról is.

– Zsinórban ötödik bajnoki címét nyerte a Ferencváros, amelynek egykor a női csapatát irányította, a Fradi fiesztán viszont fellépőként vett részt. Hogy élte meg az ünneplést?
– Csodálatos volt, pláne ha visszagondolok, honnan kellett felállnia a klubnak. Nem véletlen ez a sikersorozat, Kubatov Gábor elnök, Orosz Pál vezérigazgató és Hajnal Tamás sportigazgató valamit nagyon jól csinálnak, aránylag rövid idő alatt tudták rendbe tenni az egyesületet. Szerintem a fiesztán nem csak az idei bajnoki címet ünnepeltük, hanem az utat, amit bejárt az FTC. Most már a nemzetközi porondon is elvárható a sikeres szereplés, és bízunk benne, hogy nem állunk meg ennél a mérföldkőnél.

– Saját bőrén is tapasztalta, milyen válságban volt a klub.
– Sok emlék beugrik ilyenkor. Amikor 2004-ben megalapítottam a női szakosztályt, az történelmi lépés volt. Számomra biztosan, de remélem, mások is így érzik. Amatőr körülmények között készültünk, nem volt más, csak az én kis pénzem, a klub pedig a pályát biztosította, ahol cserepad sem volt, amíg meg nem csináltattam.

– Szívesen visszatérne edzőként a Fradihoz?
– Berki Krisztián elnöksége alatt felvetődött a nevem vezetőedzőként, de ma már nem álmodom ilyenekről. Annyira szeretem a klubot, nem akarom megélni a bukást, merthogy a legtöbb trénernek is előbb-utóbb ez a sorsa.

– Legutóbb a Mezőkövesd második csapatát irányította. Vissza fog térni a futballba?
– Az NB III-ban és a megyei I. osztályban vannak lehetőségeim, de egy hosszabb szakmai utazásra készülök az Egyesült Államokba és Kanadába, ezért ezek csak a jövő év elejétől realizálódhatnak.

Sportal