A Fradi is kint lesz, Bánki Dodi dedikál és egy másik kiadót is figyelmetekbe ajánlunk.

Június 8., csütörtöktől június 11., vasárnapig tart Budapesten a 94. Ünnepi Könyvhét. A Duna-korzó Vigadó-téri oldalán található 39-es számú pavilonnál a Ferencvárosi Torna Club standjával is találkozhatnak minden nap 10:00-tól 19:00-ig! Június 9-én, pénteken Bánki József dedikálja a Taps, szénsav, Ferencváros című kötetét.

Kitelepülésünknél kaphatók lesznek klubunk népszerű kiadványai, többek között Kubatov Gábor könyve, Az új korszak – az első tíz év, a Fradista leszek! című mesekönyv, Bánki József Taps, szénsav, Ferencváros című műve, az Albert80 vagy az FTC Évkönyvek, köztük a legújabb, 2022-es évösszegző is. Mindezek mellett június 9-én, pénteken 17.00-tól 18.00-ig a helyszínen dedikál labdarúgócsapatunk korábbi kiválósága, Bánki József, a Taps, szénsav, Ferencváros szerzője is.

Találkozzunk a 94. Ünnepi Könyvhéten is!

forrás: fradi.hu

A Fradi standja mellett most egy másik kiadót is a figyelmetekbe ajánlunk előzetesen. Joggal lehetünk büszkék a Fradi-család tagjára, Halász Csillára, aki a Látóhatár Kiadó igazgatója és működésének motorja. Csilla és csapata áldozatos munkát végez a magyar örökség ápolása ügyében, aminek eredménye az igényes és érdekes várostörténeti és kulturális online folyóirat, a pestbuda.hu és annak Facebook-oldala, valamint azok a kiváló, esztétikus könyvek, amikből szintén rengeteget megtudhatunk Budapest és Magyarorszag kultúrtörténetéről. Többen ismerhetitek például a két magyar építész géniusz, Lechner Ödön és Ybl Miklós munkáját bemutató könyvüket.

Csütörtökön 16 órától pedig Viczián Zsófia dedikálja a Budapesti fák című könyvét a standjuknál, ami fővárosunk legkülönlegesebb fáit mutatja be. Emellett figyelmetekbe ajánljuk a magyar költők szerelmes verseiből készített válogatást, a „Hogy mondjam el?” című kötetet is. A Fradi standját a 39-es, a Látóhatár Kiadóét a 2-es pavilonban találjátok. Jó olvasást!

A Könyvhét „térképe”