Elek Gyula és Németh András után Elek Gábor is az elitsorozat fináléjába vezette csapatát – a Szpartak Kijev és a Kometal Szkopje elleni párharcot is felidézzük.

Elek Gyula az 1970/1971-es szezonban jutott be a Fradival a Bajnokcsapatok Európa Kupájának döntőjébe, ahol a szovjet sztárcsapat, a Szpartak Kijev volt az ellenfelünk, 11-9-re nyertek – az erről készült tartalmas visszaemlékezést ide kattintva tudjátok elolvasni.

Németh Andrással a kispadon a 2001/2002-es szezonban játszhattunk a Bajnokok Ligája döntőjében, ellenfelünk a macedón Kometal Szkopje volt, a kétmeccses párharcot -2-es összesített eredménnyel zártuk, finoman szólva is igen szokatlan körülmények között – az erről készült tartalmas visszaemlékezést ide kattintva tudjátok elolvasni.

Idén pedig Elek Gáborral vagyunk ott a legjobbak legjobbjai között, ellenfelünk a norvég Vipers Kristiansand lesz, amely tavaly és tavalyelőtt is a legjobbnak bizonyult. Idén a csoportkörben is találkoztunk velük, itthon ikszeltünk, idegenben pedig egygólos vereséget szenvedtünk el.