A Kapitány is fellép az MVM Domeban! Szeretlek Erzsi, haver vagy János, csapat csak egy van, a Ferencváros! Az eseményről minden fontos információt ide kattintva megtalálsz.

Szeretlek Erzsi, haver vagy János, csapat csak egy van, a Ferencváros!” – idősebb és fiatal Fradi-drukker fülében egyaránt felcsendülnek ezek a sorok Bill Kapitány utánozhatatlan hangján, ahogy a „Nem voltam még húsz, midőn egy könnyű éjszakán, egy Fradi-győzelem és öt konyak után…” – is szurkolóink által jól ismert dallamok. Éppen ezért örömmel jelentjük be, hogy az Artisjus-díjas, a Magyar Érdemrend lovag- és tisztikeresztjével is kitüntetett legendás bluesénekes, Deák Bill Gyula is fellép a május 28-án az MVM Dome-ban, a 15 órakor kezdődő Több mint 34 – bajnokavatón, annak koncert részén. A közismerten Ferencváros-érzelmű zenész gyermekkora óta szurkol csapatunknak, s klubunk iránti elkötelezettsége dalaiban is formát önt, gondolhatunk akár a Tetovált lányra, akár a Felszarvazottak balladájára.

Mindhalálig Blues! Hajrá, Fradi! Soha nem tagadtam meg a klubot. Bármerre is koncertezem, akár Debrecenben, vagy akár Miskolcon, mindig kirakom a Fradi-címeres törülközőmet, s eljátszom ezt a két számot. Nagyon örülök, hogy a bajnokavatón is énekelhetem A felszarvazottak balladáját” – mesélte Deák Bill Gyula a FradiMédiának, aki a Ferencvárosi Torna Clubhoz fűződő kapcsolatáról is beszélt. „Anyai nagyapám volt Fradista a családban, de már gyermekként is tetszett az a foci, amit a Ferencváros játszott. Sorolhatnám a kedvenc játékosaimat: Albert, Varga, Nyilasi, Böde. A klub már akkor is egy nagy család volt. Az összes bajnoki címünkre nagyon szívesen emlékszem vissza.

Fradi.hu