A 2023-24-es hazai mez bérletesek számára érhető el egyelőre, 15%-os kedvezménnyel. Így a felnőtt férfi mez 21.240 Ft, a női és a gyerekmez pedig 14.440 Ft. Az, hogy hogyan néz ki a mez, a csomagot kinyitva derül majd ki, de persze a Nike idei bemutatott mezei és a klub által közölt promókép alapján Sly már két grafikán is elképzelte azt.

Azok pedig, akik még nem voltak a Groupama Arénában, a május 20-i DVSC elleni meccsre (ahol az új mezt először viseli bajnokcsapatunk) 990 Ft-ért jöhetnek ki.

This slideshow requires JavaScript.

A NIKE férfi hazai mérkőzésmez slim fit szabással készült, S-től 3XL-es méretig kínáljuk, ára 24.990 Ft. A NIKE női hazai mérkőzésmez karcsúsított fazonú, női szabású, XS-től XL-ig kapható. Ára 16.990 Ft. A NIKE gyermek hazai mérkőzésmez XS-től XL-es méretig készült, 16.990 forintért megvásárolható. Új meccsmezünk ugyanazt a megjelenést nyújtja, mint amit a profikon látni a pályán, termékünk teljes mértékben megegyezik a csapat által használt mezzel. A felső 100 százalékban újrahasznosított poliészter szálak felhasználásával készült, egyben az első olyan hazai mezük, amely férfi, női és gyerek méretben egyaránt megvásárolható lesz.

Az előrendelés kizárólag a shop.fradi.hu-n, bajnoki bérlettel rendelkező szurkolóink számára lehetséges, a bérleteseinkek szóló 15 százalékos kedvezmény ebben az esetben is igénybe vehető. Az előrendelések kézbesítése május 18-án, csütörtökön és május 19-én, pénteken történik majd, így garantáltan bérleteseink láthatják és viselhetik először a Ferencváros legújabb mezét, amely a nagyközönség számára május 20-án, a DVSC elleni hazai bajnokin debütál majd.

(bővebben: fradi.hu)

Azok a drukkerek, akik már rendelkeznek szurkolói kártyával, de még nem volt érvényes jegyük a 2014 nyarán átadott Groupama Arénába, most rendkívül kedvezményes, 990 Ft-os áron tudják megvásárolni belépőjüket. A jelenleg érvényes jegyárak alapján ez a legkedvezőbb árú belépőhöz képest is több, mint 50 százalékos engedményt jelent! Az akciós jegyek a D3-D4-es szektorokba lesznek érvényesek.

Ajánlatunk azon fradistáknak is szól, akiknek jelenleg még nincs szurkolói kártyájuk, a regisztráció után ők is 990 forintért válthatnak jegyet. Fontos információ, hogy a regisztrációnak van egy egyszeri, 1500 forintos költsége. Ez a regisztrációs költség meccsnapon 2000 Ft. Regisztrálni személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál található regisztrációs pontnál tudnak a pénztár nyitvatartási idejében (H.: zárva, K-P.: 10.00-18.00, Szo.: 9.00-13.00, V.: zárva, kivéve meccsnapokon).

(bővebben: fradi.hu)