Ezzel NBIII-as csapatunk sorozatban hetedik győzelmét aratta.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 31. forduló
Bánk-Dalnoki LA 0-4 (0-3) Ferencvárosi TC II
Gól: Trimboli (31.), Ladányi (35., 45.), Pócsik (61.)

Mergl – Kaján (Godányi, 61.), Chryeme, Takács, Juhász – Pintér (Szücs J., 66.), Mazzonetto A. (Molnár, 61.) – Ladányi (Pajti, 46.), Trimboli, Mazzonetto N. (Birkás, 68.) – Pócsik

A Bánkot ősszel 2-0-ra megvertük és már szinte biztos kiesők, így a sérülések és egy hétközi utánpótlástorna számlájára írható hiányzóink ellenére mi voltunk az esélyesek. A nógrádiak a borzalmas talajú, de elégséges infrastruktúrájú berkenyei pályán fogadták a csapatot.

Az első percekben ismerkedtünk a talajjal, először Mazzonetto Nicoló adott be veszélyesen jobbról, majd Ladányi lövésénél védett a kapus. A 31. percben Pócsik beadását Trimboli passzolta a kapuba, 1-0, majd a 35.-ben Ladányi harcolt ki és értékesített egy büntetőt, 2-0. A félidő előtt Kaján lőtt be középre jobbról, Ladányi érkezett a labdára, 3-0 – támadónk ezzel az elmúlt 4 meccsen 4. gólját szerezte.

A második félidőben bemutatkozhatott az NB3-ban Szücs János és Birkás Gergely is. Az 52. percben Kaján lőtt kapufát egy szóló után, szűk 10 perccel később pedig Pócsik fejelt a kapuba egy jobb oldali beadást, 4-0, és szerezte meg szezonbeli 6. gólját. A hátralévő percekben még Trimboli is eltalálta a kapufát, majd Pócsik passzolt neki pontatlanul nagy helyzetben, végül Molnár vezette a kapusra a labdát ziccerben, de mellélőtt.

Sorozatban 7. győzelmünket arattuk és a 8. helyen állunk. Vasárnap nehezebb dolgunk lesz, ugyanis a listavezető Iváncsát fogadjuk a Népligetben 11 órától.

Korolovszky Gábor

A kissé keskeny, dagonyás talajú pálya nehezítette a játékot, de a körülmények ellenére jól játszottak a srácok, racionálisan futballoztak. A győzelem a legfontosabb, de a harmadik gólunkat külön is kiemelném, szép támadás végén sikerült betalálnunk. Agresszívan, motiváltan játszottunk, a második játékrész alapján akár nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Örülök, hogy folytatni tudtuk a győzelmi sorozatunkat.

Fradi.hu