A 92 esztendős Csorba Sándort a Puskás Arénában lepte meg a Fradi.

Csorba Sándor neve többször is szerepelt már a médiában, mivel 85 éve kíséri a Ferencváros útját külföldön és belföldön egyaránt. A 2016-os Európa-bajnokság mérkőzésein ő volt a legidősebb magyar szurkoló, aki végig követte az összes csoportmeccsen a válogatottat.

Az unokámnak köszönhetően tudok még kijárni a meccsekre. Mindenhova elvisz engem, voltunk már együtt Lengyelországban és Franciaországban is, ez nálunk már hagyomány. Négyéves kora óta vittem őt magammal, most pedig fordítva, ez a szép ebben az egészben” – mondta a március 17-én születésnapos Csorba Sándor.

A köszöntés a Ferencváros – Bayer Leverkusen Európa Liga nyolcaddöntőn elkezdődött. A magyar bajnokcsapat tortával és egy különleges meglepetéssel készült. Lipcsei Péter adta át Csorba Sándornak az összes játékos által aláírt mezt, melyen a „Papi 92” felirat olvasható.

Mondanom sem kell, hogy papa mennyire meghatódott ettől a csodálatos gesztustól. Én úgy gondolom, ennél nagyobb ajándékot nem is kaphatott volna az életben” – mondta Hajós István, Csorba Sándor unokája.

NSO

https://www.instagram.com/p/Cp5JKuSNy2H/