Auzqui először, Boudjemma második alkalommal játszott vissza, Baráth Péter is bemutatkozott.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 24. forduló
Ferencváros II 2-1 (2-0) Majosi SE
Gólok: Jones (24.), Auzqui (35., büntetőből), ill. Keczeli (67.)

Mergl – Kaján (Almássy, 79.), Cubra, Chyreme, Lukács – Boudjemma, Baráth (Tóth A.) – Varga Z. (Manner, 55.), Trimboli (Pintér, 71.), Auzqui – Jones (Pócsik, 55.)

A Majostól az odavágón 2-1-re kikaptunk, a forduló előtt pedig a tolnaiak mindössze 1 ponttal álltak mögöttünk.

A meccset magabiztosan kezdtük, a 20. percben Baráth passzából Trimboli pörgetett kapura, majd Auzqui labdaszerzése után maga Baráth lőtt a léc fölé. A 24. percben Jones kapott labdát a félpályánál, amivel egyenesen a kapuba robogott, 1-0, majd 10 perccel később Auzqui ütközött egy védővel a bal oldalon, és ő maga is értékesítette a tizenegyest, 2-0.

A második félidő elején Baráth harcolt ki egy újabb büntetőt, amit a kapus védeni tudott. A játékrész kiegyenlítettebb játékot hozott, majd a végén izgalmakat, miután a 67. percben egy balról beívelt szabadrúgás minden bizonnyal megpattant, és Mergl lábai mellett így a kapuban kötött ki, 2-1. Az utolsó bő 10 percben már öt védővel őriztük végül sikeresen az eredményt, és 2-1-re legyőztük a Majost.

A győzelemmel már 25 pontunk van és 12.-ek vagyunk a tabellán. Folytatás március 12-én, vasárnap 11-től, a Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrumban.