A Fradi és az Albert Alapítvány eseményén.

A Ferencvárosi Torna Club mindig nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás korú sportolók megfelelő nevelésére, s ehhez hozzátartozik, hogy eredményesség esetén a jutalmazás sem marad el. Február 15-én, szerdán az MVM Dome-ban rendezték meg a 2022-ben legeredményesebb ferencvárosi utánpótlás-versenyzők díjátadóját, amely az Albert Alapítvány támogatásával jött létre.

A 2022-es teljesítményük alapján idén 40 Fradi-sportoló kapott elismerést, többek között Mészáros Dániel Eb-győztes úszónk, Fábián Bettina világbajnok nyíltvízi úszónk, Nógrádi Bence junior világbajnoki ezüstérmes rövidpályás gyorskorcsolyázónk, illetve Szemes Gergő felnőtt világbajnoki nyolcadik helyezett vívónk.

A díjakat (oklevél, emlékérem és pénzjutalom) az FTC részéről klubunk elnöke, Kubatov Gábor, valamint Albert Magdolna, az alapítvány ügyvezetője adta át a sportolóknak.

Köszönöm az Albert Alapítvány munkáját, hogy Flóri bácsi emléket ápolják és odafigyelnek a tehetségeinkre, segítik és támogatják őket! Köszönöm az edzők munkáját! Köszönöm a türelmüket, hogy ott vannak mindig, nem csak a győzelmek, hanem a nehézségek idején is! A sok győzelem önmagában elegendő-e? Biztosan nem! Egy nagy győzelem után példaképek lesztek, miattatok kezdenek sportolni és ez felelősség is – mondta az FTC elnöke, Kubatov Gábor.

Fradi.hu