Ismét „odacsaphatunk” nekik – Varga Dénes és Varga Zsolt mondta el várakozásait. Jansik Szilárd 2. lett a LEN Év vízilabdázója választáson és egy átigazolási pletykát is olvashatsz.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, B-csoport, 8. forduló
Komjádi-uszoda, 18.45: Ferencváros – OSC
Jegy: 2000 Ft
TV: M4 Sport

Varga Zsolt nyilatkozott a FradiMédiának:

Varga Dénes

Ha ezt a szezont nézzük, elmondhatom, hogy a Spandau elleni elvesztett meccsünk óta jobban játszunk. Remélem, hogy ez a tendencia folytatódik, míg az OSC a decemberi kupadöntő óta nem játszik jól. Arra számítok, hogy alaposan felkészülnek erre a meccsre és ha mindkét csapat jól játszik, akkor magas színvonalú találkozót láthatnak a nézők. És úgy gondolom, hogy nekünk kell győztesen kikerülnünk a küzdelemből.

Varga Zsolt

Elmondható, hogy az előző meccset mi uraltuk. Ki tudtuk használni ezt a helyzetet, bár az is nagyon fontos, hogy az utolsó negyed a mi szemszögünkből nézve rosszul alakult. Figyelni kell erre, mert az OSC számára éppen ez jelenthet reményt. Rendkívül fontos, hogy megállítsuk a dinamizmusukat, amit abban a bizonyos utolsó negyedben mutattak.

LEN / VLV

A VLV írta meg a WaterpoloPeople alapján, hogy pólósaink leigazolnák a Brescia olasz válogatott játékosát, Edoardo Di Sommat, aki korábban a Pro Reccóban is játszott, valamint Luca Damonte csapattársa is volt a Sport Management együttesénél.