A lányok hazai pályán folytatják a bajnokságot, a Buducsnoszt elleni BL-párharc időpontjai is megvannak – előbbiről Kisfaludy Anett, utóbbiról Kovacsics Anikó nyilatkozott. A válogatottba pedig hat játékosunk kapott meghívót.

Női kézilabda, NBI, 15. forduló
Elek Gyula Aréna, 18.00: Ferencváros – Budaörs
Jegy: álló 1500 Ft, ülő 2500 Ft – megvásárolható online és a helyszínen.
TV: FradiMédia

A mai bajnoki előtt Kisfaludy Anett nyilatkozott:

Női kézilabda, Bajnokok Ligája, rájátszás, nyolcaddöntő
Buducsnoszt Podgorica – Ferencváros

Odavágó: március 18., szombat, 16.00 (Montenegró, Podgorica, Moraca-csarnok)
Visszavágó: március 25., szombat, 16.00 (Érd, Érd Aréna)

Kovacsics Anikó

A szezon legfontosabb részéhez érkeztünk, és az elmúlt években meggyűlt a bajunk az ellenfeleinkkel a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában. Azon vagyunk, hogy a Buducsnoszt Podgorica ellen megugorjuk az első szintet az oda-visszavágós párharcban. Ha jó napot fogunk ki, akkor a legkomolyabb csapatok életét is meg tudjuk keseríteni, és a szezon előtt hozzánk csatlakozott rutinos játékosok segítségével bravúrokat tudunk elérni. Mindannyian azt szeretnénk, ha ott lehetnénk a budapesti Final Fouron.

Magyar Nemzet

A nemzeti csapatban clubunkat képviseli: Bíró Blanka, Janurik Kinga, Klujber Katrin, Kovacsics Anikó, Zácsik Szandra és Márton Gréta – a teljes névsor: MKSZ

Az Európa-bajnokság után először találkozik majd a válogatott, Németországban a házigazdák, valamint a lengyelek ellen lépünk pályára, amely ideális felkészülés az áprilisi, Izland elleni világbajnoki selejtezőre – mondta el Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány. – Újra ott lesz velünk Bíró Blanka, örömteli, hogy sérüléséből felépült, az év vége óta hétről-hétre pályára lép. Az első három napban velünk gyakorol majd Cirjenics-Kovacsics Anikó is, a célunk, hogy visszaépítsük őt a csapatba, hiszen hosszú távon számítunk rá.