Beszámoló a Szolnok elleni 0-0-ról – a(z ismert) felkészülési meccsek eredményeit is megnézheted.

FTC II, felkészülési találkozók (2023 tele)

Január 21.: FTC II – III. Kerület 0-3
Január 25.: FTC II – MOL Fehérvár II 2-1
Január 28.: FTC II – Pénzügyőr 1-2
Február 1.: FTC II – BKV Előre 1-0
Február 4.: FTC II – Bicske – 0-1

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 21. forduló
Ferencváros II 0-0 (0-0) Szolnoki MÁV

Őri – Kaján, Almássy, Orosz, Lukács – Tóth A., Pintér – Pócsik (Mazzonetto N., 46.), Manner, Redzic – Jones (Ladányi, 73.)

A még versenyben lévő csapatok közül utolsó Szolnoktól az első körben igen kaotikus meccsen 4-3-ra kikaptunk, ezen a vasárnapon azonban a 23. percig kellett várni az első izgalmakra – ekkor Pintér tekert a kapura, mielőtt a szolnokiak fejjel veszélyeztettek.

A második félidőben volt egy eseménydús bő 10 perc: az 53. percben Őri védett egy bal felsőbe tartó labdát, majd a másik oldalon Redzic cselezte át magát két védőn, és lőtt éles szögből a kapusba. Az 57. percben egy vendég fejes pattant a bal kapufa mellé, majd Redzic hozta ki a labdát a félpályánál, és indította Jones-t, de a kapus védett. Nyolc perccel később Jones fejelt egy beadást egyenesen Nicoló Mazzonetto lábára, hogy a labda végül csak a felső lécre hulljon. A meccs legvégén még Ladányi lőhetett közvetlen közelről, de a kapus ismét a helyén volt, így a 0-0-s meccs egyetlen izgalma az lehetett, hogy új ghánai igazolásunk, Shadirac Chyreme Say végig a padon ült.

Bár négy sorozatbeli vereség után legalább pontot szereztünk, a 18-ból így is 14.-ek vagyunk. A jövő hétre jók a kilátások, hiszen február 19-én a leépült és főleg fiatalokkal kiálló Dunaújvárost fogadjuk a Népligetben.