Fordulatos meccsen kapott ki tartalékcsapatunk – Ryan Mmaee góllal tért vissza, amit meg is mutatunk.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 2. forduló
Szolnoki MÁV 4-3 (1-2) Ferencváros II
Gólok: Gohér (29.), Rokszin (70.), Pintér (76. – öngól), Nádházi (78.), ill. Varga Z. (15.), R. Mmaee (16.), Gera Z. (52.)

Tóth Z. R. – Godányi, Orosz, Cubra (79., Horváth B.), Kaján – Tóth A., Pintér, Sigér (64., Lukács D.) – Gavrić, Varga Z., R. Mmaee (46., Gera Z.)

Az 1. fordulóban még pályára lépő Karaisvilinek ismét nyoma veszett, Ryan Mmaee több hónapos kihagyás után tért vissza, míg Gavrić és Sigér is a kezdőben voltak.

Erősen kezdtük a meccset, a 14. percben Gavrić emelte Varga Zétény elé a labdát, aki kilőtte a hosszút, 1-0, fiatal szélsőnk második felnőtt tétmeccsén második gólját szerezte. Egy percre rá Kaján indította a jobb szélen Pintért, aki pontosan centerezett Ryan Mmaeenak, marokkói csatárunk pedig a kapusnak kötényt adva szerezte meg a második gólt, 2-0. A középkezdés után Mmaee ismét ziccerbe került, de ezúttal hibázott. A 29. percben Gohér tűpontos labdát eresztett a bal felsőbe szabadrúgásból, 2-1, majd Gavrić cselezte be magát a tizenhatoson belülre a másik oldalon, ahol felrúgták, de a megítélt büntetőt a sértett kihagyta.

A második félidő legelején Gavrić löbbölt a kapu felé, majd újabb cselsorozata után újabb tizenegyes következhetett, amit Gera értékesíteni tudott, 3-1. Szerb játékosunk nagy kedvvel játszott Szolnokon, az 54. percben ugyanis újabb szlalomjának köszönhetően ismét betaláltunk, igaz, a partjelző ezúttal lest jelzett. Gavrićot aztán az 58. percben kellett lecserélni a negyedik-ötödik ellene elkövetett csúnya szabálytalanságot követően. A 69. percben Gera bombázott a jobb felső mellé, majd egy tökéletesen elvégzett szögletkombinációt követően szépített a MÁV, 3-2, a 76. percben pedig egy megcsúsztatott szöglet pattant be Pintérről a saját kapunkba, 3-3. A hátralévő percekben vérszemet kaptak a kék-fehérek, ami végül a 87. percben esett győztes góljukat eredményezte, 3-4. A középkezdést követően még szereztünk egy nagy fejesgólt, de a partjelző azt is lesnek ítélte meg, így hiába a 3 újabb lőtt gól, a georgiai Karaisvili hiányában ezúttal pont nélkül maradtunk az NBIII-ban.

Kisebb szünet után folytatás Dunaújvárosban augusztus 14-én.