A Gyirmót elleni edzőmeccsen gyakorolnak majd az Üllői úti bajnokira Kondás Elemérék.

A felkészülés nem áll meg, ám már csak kicsivel több mint egy hét választ el minket a bajnoki rajttól, január 28-án ugyanis a Ferencváros otthonában kezdjük meg a tavaszi szereplésünket.

A hazatérés után most a játékosok kaptak egy nap pihenőt, de rögtön ezután folytatódik a felkészülés. Szombaton nem hagyományos mérkőzésünk lesz, hiszen ezúttal edzés formájában, a Gyirmót csapata ellen próbáljuk ki az FTC elleni összeállításunkat. Kifejezetten zárt körben fogjuk ezt megtenni, hiszen nem szeretnénk, hogy csapatunkról minden információ rendelkezésre álljon bajnoki ellenfelünk számára, próbálunk helyzeti előnyt kovácsolni abból, hogy nem tudnak százszázalékosan felkészülni belőlünk. Ezután ráfordulunk a felkészülési időszak véghajrájára, és a jövő héten esedékes első bajnoki találkozóra fókuszálunk.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szombati, Gyirmót elleni edzésprogram a szakmai stáb kérésére zárt körű, ezért sem élőképes, sem szöveges tudósítás nem lesz, illetve összefoglaló cikk sem készül.

Kecskeméti TE