Pólósaink idegenben ugranak vízbe a bajnokságban – a Marseille elleni győzelem összefoglalóját és értékeléseit is láthatjátok.

Férfi vízilabda, OBI, alapszakasz, 7. forduló
Szeged, 17.00: Szegedi VE – Ferencváros
Támogatói jegy: 2000 Ft (részletek: Fradi.hu)

A FradiMédia Varga Zsoltot kérdezte a meccs előtt:

A Marseille elleni győztes Bajnokok Ligája csoportmeccs összefoglalója:

Sztilianosz Argiropulosz

Vegyes érzéseim vannak, a győzelemnek örülök, de ennél sokkal jobban is tudunk játszani. A kihagyott ötösöm kissé megfogta a csapatot, mert bár jól kezdtünk, mégsem tudtunk vezetni. Azonban így is nyertünk, márpedig nagyon fontos, hogy akkor is győzzünk, amikor éppen nincsen jó napunk. A végén a szabaddobásnál megláttam a lehetőséget, örülök, hogy bement. De még ki kellett védekeznünk két támadást, szóval nem csak ez a gól döntött.

Vigvári Vendel

Két sima mérkőzést hagytunk magunk mögött… A viccel félre téve, már a kupadöntő is sokai kivett belőlünk, régen volt ilyen nehéz összecsapásunk. Négy napra rá, egy kis ünneplés után jött a következő kemény meccs a Marseille ellen. Nem kezdtünk jól, végig az ellenfél dominált, magamon és az egész csapaton éreztem a fáradtságot. A Marseille nagy tempót diktált, jól is védekezett, nagyon megnehezítette a dolgunkat, ám ismét bizonyítottuk, hogy sosem adjuk fel és a végsőkig küzdünk. Másfél perccel a vége előtt vezettünk először, de hát akkor kell… Szeretek videókat nézni más játékosokról, és akár lemásolni is a tőlük látott lövéseket. Alberto Munarriznak van egy speciális, gyors szabaddobása, az edzéseken szoktam is ilyenekkel próbálkozni. Amikor odakerültem a szabaddobáshoz, bevillant, mi lenne, ha élesben is kipróbálnám, így is lett, bejött, úgyhogy nagyon örültem.

NS