Szerényen értékelt a Magyar Kupa győzelmünk görög hőse.

A Jug Dubrovnikból érkezett hellén világklasszist eddig több poszton próbálgatta Varga Zsolt, míg végül mostanra kikristályosodott, hogy kapásszélen hajtja a legtöbb hasznot a Fradinak. „Megnéztem sok helyen, de alapvetően a kapásszél az igazi posztja, ez ma végképp bebizonyosodott” – mondta a mérkőzést követően a csapatát egymás után az ötödik kupagyőzelemi vezető mester.

Stylianos persze folyamatosan „hárított”, miközben igyekeztünk kipréselni valami értékelésféleséget önmagáról – ahhoz képest, milyen irtózatos erőt áraszt magából a medencében, a parton teljesen lecsavarodik a hangja, és egészen döbbenetes szerénységgel beszél még egy ilyen este végén is.

Az biztos, hogy a szurkolók rendkívül jól szórakoztak, mert nagyszerű meccs volt, a támadások kiválóan mentek mindkét csapatnak, a védekezés viszont… hát, ott azért elég gyengén muzsikáltunk, sokkal többet kellett volna blokkolnunk. Ettől függetlenül úgy érzem, nagyon jó csapatot győztünk le. Az OSC tele van csodálatosan tehetséges játékosokkal, nem véletlen, hogy ennyire kiegyenlített volt ez a mérkőzés.

Azon túl, hogy az OSC-t, mint rövidítést tökéletesen ejtette ki, Argyropoulos nem igazán bocsátkozott részletekbe a saját teljesítményét illetően. „Ma nekem jött ki jobban a lépés, holnap másnak fog. A csapat rendkívül sokat tett azért, hogy én belőhessem ezeket a helyzeteket. Boldog vagyok, hogy ezzel győzelemhez segíthettem a csapatot, és nyertünk egy trófeát.

forrás: waterpolo.hu