Elismerő vélemények érkeztek edzőnkről.

Miodrag Bozovic, montenegrói edző, a Crvena Zvezda és számos orosz klub korábbi trénere

Csercseszov mindenkinek bizonyított. Az, hogy sikeres vagy külföldön is, nagyon sokat ér. Ha nem oroz útlevele lenne, még jobb helyen dolgozna, mondjuk Angliában. De meglátjuk mi történik ezután.

Gennagyij Orlov, szakkomentátor

Ne felejtsd el, hogy Csercseszov Pro Licencet kapott Németországban. Tud németül. Akkor miért ne dolgozhatna a Bundesligában? Akár ott is dolgozhatna. És talán Ausztriában, de Németországban nem igazán szeretik a külföldi edzőket – van elég saját szakemberük. Csercseszov igazi edző. Ne felejtsük el, hogy 2018-ban a semmiből hozott létre egy csapatot az orosz válogatott élén.

Vlagyimir Gabulov, az orosz válogatott volt kapusa, korábbi oszét sportminiszter

Csercseszov talán a legjobb orosz edző, ezt bizonyította, amikor bajnok lett európai csapatokkal – valljuk be, ez nem sok orosz edzőnek sikerült Európában – és az európai kupákban is eredményeket ér el. Egyszerűen az a legjobb, aki nyer, ennyi. Oroszországban Szemak, Magyarországon Csercseszov. Ez az a lényeg, nem is lehet másként. Az edzőt mindenekelőtt az eredmény, másodsorban a játék minősége, a játékosok felkészítése, a stratégia megvalósítása minősíti. Csercseszov hozza az eredményeket, így ő az egyik legjobb edző az orosz történelemben.