Holnap a Vasas ellen elődöntőzünk a négyesdöntőben – a Final4-t a Komjádi-uszodában rendezik, az esemény előtti sajtótájékoztatón Varga Dénes és Varga Zsolt mondta el várakozásait.

Férfi vízilabda, Magyar Kupa, Final4, elődöntő
Péntek, Komjádi-uszoda, 20.00: Vasas – Ferencváros
Jegy: 2000 Ft – megvásárolható online és a helyszínen.

Galéria: FTC vízilabda

Legyen a vízilabdáé és a csapatoké a főszerep” – fogalmazott Madaras Norbert, az MVLSZ elnöke a sajtóeseményen, majd megköszönte a BENU Magyarország elmúlt években biztosított támogatását, amely folytatódni fog a jövőben is.

Dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország vezérigazgatója emlékeztetett, tíz éve vezették be Magyarországon a BENU brandet, azóta az egyik legsikeresebb gyógyszertár-hálózattá alakultak.

Az a filozófia, amivel menedzseljük a céget, megvan a vízilabdasport vezetésében is: professzionalizmus, a sikerre való törekvés” – mondta, majd hozzátette, a BENU szlogenjét is át lehet ültetni a két fél kapcsolatára. „Bizalom, gondoskodás, egészség. A bizalom töretlen 2015/16 óta. Gondoskodás – nemcsak a felnőtt válogatottakat, hanem az utánpótlást is támogatja a háttérből a cég, amely a vízilabdasport egészségre nevelő törekvését is magáénak tudja” – tette hozzá Zlinszky János.

Egy éve a Ferencváros nyerte meg a kupát, Varga Zsolt, a címvédő vezetőedzője utalt a Bajnokok Ligájában eddig mutatott játékukra (győzelem Sabadellben, vereség Bresciában).

A játékunk épülése egy folyamat, amiben vannak nehézségek, ezek leküzdése látszik a különböző eredményekben. Ezzel együtt a játék képe a nehéz mérkőzéseken keresztül tud fejlődni, ezek a legjobb értékmérők, ilyen lesz a Vasas elleni elődöntő is. Felkészültek vagyunk a hétvégére.

Fradi.hu, MVLSZ, NSO, VLV