Női és férfi csapatunk is kupameccsezik ma este – már megveheted a szezonbelépődet is, ami mellé értékes ereklyéket is kapsz ajándékba.

Női vízilabda, Magyar Kupa, negyeddöntő, odavágó
Dunaújváros, 19.00: Dunaújvárosi Egyetem – Ferencváros

A FradiMédia Gerendás Györgyöt kérdezte a mai meccs előtt:

Gurisatti Grétával a SportRádióban beszélgettek és a Sportal is kérdezte:

Mi döntött most a spanyol válogatott javára? Csak a szerencsén múlt?
Nem. A döntők terén még nem számítunk elég rutinosnak, a spanyolok viszont már nagyon sok finálét játszottak, amiből többet megnyertek. Az is egyfajta tanulási folyamat volt, hogyan nyerjünk elődöntőt, a következő szint az lesz, hogy a fináléban is mi örüljünk a végén, és ehhez most is közel voltunk. A legfontosabb továbbra is az olimpiai finálé, és érzésem szerint annak eléréshez jó úton járunk. Ez volt az idei év utolsó világeseménye, három tornából kettőn döntőt játszottunk, nem is akármilyen döntőt. A rosszul sikerült Európa-bajnokság után felálltunk, sokat fejlődtünk, és most bizonyítottuk, hogy huszonnégy órán belül kétszer is képesek vagyunk jó teljesítményt nyújtani.

Mennyire volt nehéz higgadtnak maradni amikor az utolsó negyedben a játékvezetők alaposan megtolták a hazai csapat szekerét?
Régóta vízilabdázom, de még sosem láttam olyat, hogy a játékvezető piros lapot ad a játékosnak, majd visszavonja az ítéletét. Ugyanakkor ezzel nem tudunk mit kezdeni, és a csapat erejét mutatja, hogy az utolsó negyedben kétgólos hátrányból két emberelőnyös figurával egyenlítettünk, és ötméterespárbajra mentettük a meccset. Azért is vagyok büszke a csapatra, mert amikor az idősebb, rutinosabb játékosokat jobban fogták, akkor a fiatalok éltek a lehetőséggel, és fontos gólokat szereztek.

Leimeter Dóra pedig a MOB – MTVA közös sajtótájékoztatóján képviselte clubunkat:

Férfi vízilabda, Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó
Komjádi-uszoda, 20.00: UVSE – Ferencváros

Az első mérkőzésen: FTC 16-3 UVSE.

Vízilabda szakosztályunk elkezdte a szezonbérletek árusítását, továbbra is van szurkolói, valamint VIP típusú, előbbi 30.000 Ft-ba kerül, érvényes a lányok és fiúk összes hazai rendezésű mérkőzésére (bajnoki, magyar- és nemzetközi kupa), valamint Fradi-ereklyék és egyéb kedvezmények is járnak hozzá – további részletek: Fradi.hu