Hiába lőttünk majd’ ötvenet kapura, nem sikerült betalálni – az újabb vereség után két légiósunktól el is köszöntünk. A válogatott szünet alatt lehet rendezni a sorokat…

Férfi jégkorong, Erste Liga, alapszakasz, 13. forduló
Ferencváros 0-4 DEAC
Harmadok: 0-1, 0-1, 0-2

Beszámoló: Fradi.hu

Nagy K. (Arany)
Kärmeniemi, Sarcia – Nagy G., Kreisz, Tóth A.
Szorokin, Kucsma – Kulmala, Betteridge, Kestilä
Bán, Boros – Galántai, Farkas, Tóth G.
Seregély, Kozma

Fodor Szabolcs sajtótájékoztatója:

Fodor Szabolcs

Azt gondolom, az a legfontosabb, hogy a küzdelem, a hajtás megvolt. Nagyon sokszor beszéltünk róla, hogy ez a minimum a Ferencvárosban, és ez az utóbbi időben hibádzott. Nem voltunk sokan, de annál nagyobb volt a szívünk, és ez az egyik legfontosabb lépés, hogy a jó irányba elinduljunk. Sajnos ez nem volt elég a győzelemhez, pedig ha megnézzük a lőlapot, 45:25 ide. Sajnos nem sikerült betalálni, de azt gondolom, hogy a legfontosabb lépést megtettük a jó irányba, akkor van esélyünk nyerni, ha így küzdünk, mint most. Most ez nem jött össze, de ahogy mondtam, a srácokra büszke leszek, ha hajtanak, küzdenek végig, és ma hatvan percig mindenki hajtott, küzdött végig, és büszke is vagyok rájuk, hogy így küzdöttek. Sajnos a győzelem nem jött össze, de ha így fogunk küzdeni minden meccsen, előbb-utóbb a győzelem is jön, ez biztos.

Erste Liga

August Nilsson és Sebastian Kaijser a szakosztályvezetéssel és a szakmai stábbal való egyeztetést követően közös megegyezéssel távoznak az FTC-Telekom együttesétől. A Fodor Szabolcs vezette edzői stáb dolgozik a védő és a támadó mihamarabbi pótlásán.

Fradi.hu

A Sárközy Tamás Emléktornára készülő válogatott keretbe Kreisz Brúnó, Nagy Gergő és Rasmus Kulmala kapott meghívást a Kevin Constantine szövetségi kapitány vezette szakmai stábtól – a teljes névsor: MJSZ.