Méltósággal ünneplik az ikszet Fehérvárott – kíváncsiak leszünk, hogy eme kijelentés alkalmas-e arra, hogy az MLSZ működésével kapcsolatban a bizalmat megingassa… (lásd Thomas Doll 2017-es esetét)

Képernyőkép: LOL Fehérvár honlap – kattints a cikkért

Dárdai Palkó

Közel három hetet kihagytam sérülés miatt, így erőnlétileg még nem vagyok 100%-os állapotban, de a mérkőzés közben is mondta az edző, hogy készüljek rá, hogy beállok majd. Az eddig sem volt kérdés, hogy jó képességű játékosok vannak, az önbizalmunkat kellett visszaszerezni és ehhez kellett az új vezetőedző is. A Fradinak és nekünk is voltak még helyzeteink, de összességében igazságos eredmény született. Mondhatjuk, hogy számunkra ez egy győzelemmel felérő döntetlen.

Lirim Kastrati

Úgy érzem, jó iramú, élvezetes meccset játszottunk az FTC ellen. Mindkét csapat győzelemre játszott, egy kis szerencsével akár a három pontot is megszerezhettük volna. Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy megszereztem az első NB I-es gólomat, Fiola remek labdát adott, a ziccert pedig sikerült magabiztosan értékesitenem. A gólomnál azonban sokkal jobban örülök annak, hogy a csapatnak végig volt tartása, egy percig nem adtuk fel és ennek az utolsó percekben meg is lett az eredménye. Két mérkőzésünk van még ebben az évben, mindent megteszünk azért, hogy szerdán és vasárnap is győztesen hagyjuk majd el a pályát.

Videoton