Ezúttal is számos érdekességet olvashatsz a Fradi klubmagazinjában.

Fradi-szívvel és lélekkel főcímmel, no meg a legutóbbi mérkőzéseken döntő jelentőségű gólokat szerző Kristoffer Zachariassen mosolygós fotójával a címlapján megjelent a Zöld és Fehér, a Ferencváros hivatalos klubmagazinja.

A lapban több oldalon olvashatunk futball csapatunk bajnoki és kupasikereiről, a játékosok és a szakmai stáb egyaránt értékeli az elmúlt időszak fellépéseit, mint ahogy korábbi remek védőnk, Telek András is értékeli saját rovatában a látott produkciót. Ezen kívül olvashatunk a Fradi és a válogatott masszőrével, Makkai Ádámmal készült interjút, s kiderül az is, ki az a Fradi szurkoló, akinek életét megmentette dr. Reha Gábor az FTC csapatorvosa a magyar-olasz mérkőzés előtt a Puskás Aréna bejáratánál.

A továbbiakban nagy terjedelemben foglalkozik a magazin női és férfi kézilabda csapatunk bravúrjaival, szenzációs hangulatú mérkőzéseivel, vízilabdában pedig Nyéki Balázs beszél az utánpótlás helyzetéről, a hatékony képzésről, a sikerek hátteréről. S ha már utánpótlás, U12-es csapatunk ifjú labdarúgóiról készült derűs riport a Népligetben, a jövő mellett pedig a múlt is markánsan megjelenik a lapban, mivel Ebedli Zoltánról olvashatnak a Vendégtoll, míg a feledhetetlen nevelőedzőről, Rózsa Lajosról a Mítosz rovatban, továbbá beszámol a lap arról, hogy megható megemlékezésre került sor a legendás Sárosi György genovai sírjánál, ahol a klub és a szurkolók közösen koszorúztak.

A 13+1 kérdésre ezúttal az Európa-bajnok úszó, Mészáros Dániel válaszolt és természetesen a mostani számban is lehet játszani a Fradi-Kvízben Fradi ajándékokért.

Jó szórakozást, kellemes olvasást, egészséget mindenkinek, s persze, hajrá, Fradi!