Ehhez egy jó harmad elég volt – a duplázó Nagy Gergő és Fodor Szabolcs értékelt. Ma délután a brassói Coronával csapunk össze.

Férfi jégkorong, Erste Liga, alapszakasz, 10. forduló
Ferencváros 3-2 Újpesti Dózsa
Harmadok: 3-0, 0-1, 0-1
Gólok: Kreisz, Nagy G. (Tóth A., Szorokin), Nagy G. (+2, Nilsson, Betteridge)

Beszámoló: Fradi.hu
Teljes mérkőzés: M4 Sport

Arany (Földes)
Sarcia, Kärmeniemi – Kulmala, Nagy G., Tóth A.
Kucsma, Szorokin – Kaijser, Kestilä, Betteridge
Nilsson, Boros – Kreisz, Farkas, Tóth G.
Kozma, Bán, Galántai

A mérkőzés összefoglalója, valamint Nagy Gergő és Fodor Szabolcs értékelése:

Fodor Szabolcs sajtótájékoztatója:

Fodor Szabolcs

Az első harmad, az egy álom volt! Talán a második harmad elején annyi helyzetünk volt, hogy négy vagy öt nulla is lehetett volna a mérkőzés vége, de sajnos kihagytuk a helyzeteket. Ők visszajöttek a meccsbe, és utána elkezdtünk görcsösen játszani, de amilyen helyzetben most voltunk, ez egy picit talán törvényszerű is volt. De tényleg tudtuk, hogy nagyon muszáj győzni, pláne az Újpest ellen, hogy kikeveredjünk ebből a negatív spirálból, ez egy picit talán rányomta a bélyegét itt a második, harmadik harmadra, de a legfontosabb az, hogy megvan a győzelem, és most innentől kezdve ez a görcsösséget el lehet felejteni, és tényleg játszani azt a játékot, amit az elején az első húsz percben mutattunk.

Erste Liga

Folytatás ma 14 órakor a Tüskecsarnokban, a Brassó együttesét fogadjuk, jegy: diák/nyugdíjas 1000 Ft, felnőtt 1800 Ft (elővételben, a helyszínen 2000 Ft) – megvásárolható online és a helyszínen. TV: Erste Liga TV (fizetős). Ha a Gyergyó és a Dózsa elleni jegyet viszed magaddal, akkor a mai meccs ingyenes.