Békés megyében találkozhatsz ma a korábbi nagy kedvencekkel.

Javában benne vagyunk az őszben, ám továbbra is nagy sikerrel járja az országot a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata. Október 1-én, szombaton, a zöldek a szezonban immáron negyedszer is Békés megyébe, egészen pontosan Békéssámsonba hivatalosak.

A Csongrád-Csanád megyehatárnál fekvő békési községben klasszikus örömfocira készülnek a résztvevők, a műfüves pályaavató mérkőzés 15 órakor kezdődik. A Fradiban a hagyományoknak megfelelően az ünnepi gálamérkőzésen ezúttal is láthatnak a nézők az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt játékosokat, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket, nem mellékesen két egykori honi gólkirályt, mi több, az 1975-ös KEK-fináléban érdekelt együttesből is érkezik ferencvárosi legenda a viharsarki fellépésre.

A békéssámsoni sporttelepen a szurkolók többek közt találkozhatnak a BL-ben szerepelt Telek Andrással, Keller Józseffel, Mucha Józseffel, továbbá Fischer Pállal, Horváth Péterrel, Bojan Laziccsal, Holló Richárddal, Bubcsó Norberttel, s persze másokkal is. Az FTC küldöttsége kisebb, nagyobb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal már jóval a műfüves pályaavató gálameccs előtt Békéssámsonba érkezik, így bőven lesz idő és lehetőség a szurkolókkal való beszélgetésre, közös fotók készítésére is a nagy érdeklődéssel várt és látványosnak ígérkező futballünnepen.

Fradi.hu