A jól rajtoló Heves megyeieket fogadjuk – Bognár Alex és Bohács Sándor mondta el várakozásait.

Férfi kézilabda, NBI, 4. forduló
Elek Gyula Aréna, 18.00: Ferencváros – Gyöngyösi KK
Jegy: álló 1500 Ft, ülő 2000 Ft – megvásárolható online és a helyszínen.

Irányítónk, Bognár Alex a FradiMédiának nyilatkozott a meccs előtt:

Bohács Sándort pedig a hivatalos oldal kérdezte:

– Remekül rajtoltatok az Európa Ligában, a tatabányai vereséget követően pedig a múlt héten megszületett az első bajnoki győzelem is. Elégedett vagy eddig a csapat teljesítményével?
– Pista érkezésével új szisztémát kezdtünk építeni, sok idő kell ahhoz, hogy minden úgy működjön, mint ahogyan azt szeretnénk. Szerintem a megfelelő úton haladunk: az Európa-liga selejtezőn a Nagybánya ellen nagyon jó arcunkat mutattuk, a védekezési rendszerünk kiválóan működött. Tatabányán bő negyven percig fej-fej mellett haladtunk, az utána következett rövidzárlat miatt kialakult sokgólos hátrányt már nem sikerült ledolgozni. A Dabas ellen pedig – bár nem kezdtünk jól – egy pillanatig sem éreztem, hogy pontot veszíthetnénk, mert jól, csapatként játszottunk.

– Számodra nem indult ideálisan a szezon, hiszen a felkészülés kezdete után nem sokkal megsérültél, és éppen a Dabas elleni győzelem alkalmával tértél vissza góllal a pályára. Hogyan viselted mindezt?
– Nagyon nehéz volt, hiszen új vezetőedző érkezett, és szeretnék bizonyítani, megmutatni, mire vagyok képes. Aztán az alapozás kezdete után másfél héttel beszakadt a combhajlítóm, emiatt kihagytam nagyjából másfél hónapot, és a Tatabánya ellen voltam először a keretben teljes értékű játékosként. Mentálisan volt nagy kihívás, megviselt ez az egész, sérülten is legszívesebben beálltam volna játszani a srácokhoz, de persze siettetni sem akartam a dolgot a rásérülés és az esetleges még hosszabb kihagyás veszélye miatt. Kivártam a maximális felépülést, és most már százszázalékosnak érzem a lábamat.

– Pénteken a bajnokságot remekül kezdő Gyöngyös érkezik az Elek Gyula Arénába. Mit vársz ettől a találkozótól?
– Mint minden meccset, a péntekit is meg szeretnénk nyerni. A Gyöngyös erős, veszélyes rivális, főleg hazai pályán, de most mi leszünk itthon, ezért mindenképpen a két pont megszerzése a célunk, hogy a végén majd minél előrébb végezhessünk a bajnokságban.

A teljes beszélgetés: Fradi.hu