Eddig tizenegy játékosunk kapott meghívót, ez a szám még nőhet. Hogy Civic és Kovacevic tudja-e vállalni a Montenegró és Románia elleni meccseket, az azonban még kérdéses.

Magyarország: Dibusz Dénes, Botka Endre és Vécsei Bálint tagja a Németország és Olaszország ellen készülő keretnek. Mergl Szabolcs és Lisztes Krisztián az U19-es válogatottal Walesben vesz részt egy tornán. A kölcsönben szereplő Iyinbor Patrik és Katona Bálint Gera Zoltán U21-es keretének tagja.

Bosznia: négy fradista, Adnan Kovacevic, Eldar Civic, Mohamed Besic és Amer Gojak is megkapta meghívóját a Montenegró és Románia elleni meccsekre a szövetségi kapitánytól.

Marokkó: mindkét Fradiban játszó Mmaee-testvér, Ryan és Samy is készülhet a két Spanyolországban rendezendő felkészülési meccsre, Chile és Paraguay ellen.

Tunézia: Aissa Laidouni természetesen tagja a 27-én Brazília ellen a PSG otthonában pályára lépő Tunézia csapatának.

Norvégia: Stefan Strandberg sérülése miatt Stale Solbakken meghívta Kristoffer Zachariassent a norvég válogatottba. Kristoffer eddig egyszer játszott a norvég csapatban, most Szlovénia és Szerbia ellen bizonyíthat.

Mali: a helyi szövetségi kapitány ma, magyar idő szerint egy órakor hozza nyilvánosságra keretét, az ország nemzeti tizenegye Zambiával játszik kétszer Bamakóban. Adama Traoré 47-szeres válogatott, de a júniusi Afrika-kupa selejtezőket a Fradi-felkészülés kedvéért kihagyta.