Lehet úgy gondolják, ha nem írnak róla meg se történt?

Eltűnt egy meccs. Legalábbis ezt gondolhatják azok, akik az Újpesti Dózsa honlapjára látogatnak. (Ez utóbbit a szemet igencsak bántó szín és a mentális károsodás veszélyét magában hordozó tartalom okán nem ajánljuk, mi is csak HATásos óvintézkedések után mertük megtenni.)

A honlapon szöveg figyelmezteti a látogatókat: „Az oldal jelenleg karbantartás alatt áll. Az esetleges hibákért elnézést kérünk.

Azonban az élelmes látogató hamar rájön, hogy nem emiatt maradt el a beszámoló, a sajtótájékoztató anyagának és a fotóknak a feltöltése, hiszen a 6-0-ás Fradi győzelmet hozó (Istenem, de jó ezt leírni) meccset beharangozó cikkek megtalálhatók, sőt már a Vasas elleni kiesési rangadó jegyinformációja is felkerült a kupameccsel egyetemben, ahol végre a lilák a csapat tudásához méltó ellenféllel, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye I. osztályában vitézkedő Mátészalkai MTK együttesével találkozhatnak.

Sőt, gondos kezek még a tabellát is frissítették, így az rögzíti az örömteli tényt, hogy első a Ferencváros, utolsó az Újpest.

Lehetne sok mindent írni, de aligha szükséges részletezni mennyire a „Mentalita Dózsát” idéző szánalmas produkció a valóságnak ez a fajta eltagadása. Nem hivatalos oldalként mi megtehettük volna anno, hogy a Solymosi által félrevezetett meccsről nem írunk és úgy teszünk mintha meg sem történt volna, nem tettük meg. Természetesen nem nekünk tartoznak bármivel, de talán a szurkolóik megérdemeltek volna egy bocsánatkérést vagy valamit, amiből azt érezhetik, hogy nem mindegy a Dózsa székházában ténykedőknek a fájdalmuk. Persze nehéz elvárni, hogy férfi legyen valaki, ha egyszer rendszeresen férfihoz méltatlan színben pompázik.

Azért legyünk méltányosak, bár kicsi rá az esély, de lehet más az ok, mi aztán tudjuk, hogy adott esetben egy egész szerkesztőség munkája megbéNULHAT.