Hiába Karaisvili gólja, a Kecskemét II is legyőzte tartalékcsapatunkat.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 6. forduló
Ferencváros II 1-2 (1-1) Kecskeméti TE II
Gólok: Karaisvili (5.), ill. Hatvani (20.), Győri (66.)

Mergl – Kaján, Horváth B., Orosz, Juhász (Godányi, 46.) – Varga S. (Lukács, 78.), Pintér (Tóth A., 78.) – Ladányi, Karaisvili (Varga Z., 71.), Gavrity – Mazzonetto N. (Berényi, 57.)

A mieink a Majos elleni idegenbeli vereséget követően javítottak volna a forduló előtti 5 meccsen 17 gólt kapó Kecskemét II ellen.

A már szokás szerint Karaisvilivel és Gavrittyal felálló csapatunk jól kezdett, az 5. percben pár rövid passz után a georgiai generális gurította ki szemet gyönyörködtető mozdulattal a jobb alsó sarkot, 1-0. Hiába a fenntartott mezőnyfölény, a 20. percben egy hátul eladott labda pontos beadáshoz vezetett, a középen érkező Hatvaniról pedig minden védő lemaradt, 1-1. A kapott gól megfogta a csapatot, és a szünetig Karaisvili két próbálkozása ellenére sem sikerült újra betalálni.

A második félidőben felcsillant a remény, a 18. perc környékén a tizenhatoson belülre betörő Ladányit buktatták, a sértett középre lőtt tizenegyesét azonban a kapus védte. A helyzet ezután sem javult, sőt, a 66. percben egy balról középre lőtt labdát Győri passzolt közvetlen közelről a kapuba, 1-2, és mivel erre a találatra sem tudtunk válaszolni, hiába a georgiai generális villanása, kecskeméti győzelemmel zárult a meccs.

Az újabb vereséggel immár a 17. helyre estünk vissza és 5 meccse nyeretlenek vagyunk. Szeptember 4-én folytatás a második helyezett Hódmezővásárhely otthonában.