Tizenegyedik alkalommal tartják meg az eseményt – ma is remek programok várják a fradistákat.

Az utóbbi években hagyománnyá vált, hogy augusztus utolsó vasárnapján az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban megrendezi a Fradi Családi Napot. Tíz sikeres rendezvény után a sorozat idén is folytatódik, méghozzá augusztus 28-án, vasárnap 9.00 és 17.00 között!

Az idei családi napon is rengeteg program és több sztársportolónk várja önöket. Bemutatkoznak a Ferencvárosi Torna Club szakosztályai, de volt és jelenlegi sportolók részvételével lesz autogramosztás, illetve színpadi interjúkat is hallhatnak kedvenceikkel.
Várhatóan 9.30-tól férfi labdarúgóink közül érkeznek a pódiumra, őket követik a női futballisták, a női és férfi kézilabdázók, majd a zsinórban négyszeres bajnok jégkorongcsapatunk teljes felnőtt kerete.

Az érdeklődők találkozhatnak a hatszoros olimpiai bajnok kajakozó Kozák Danutával, illetve VVK-győztes korábbi labdarúgó legendánkkal, Rákosi Gyulával is. Részt vesz a Családi Napon a férfi pólócsapat játékosa, Nemanja Ubovics, a tőröző Szemes Gergő, és a vb-ezüstérmes tekéző, Hári Boglárka is.

Megismerkedhetnek sportágainkkal is, melyek közül többet kipróbálhatnak az érdeklődők: érkezik torna szakosztályunk, az akrobatikus tornászok, kézilabdázóink, vízilabdázóink és birkózóink. Emellett természetesen lesznek játékok is (a teljesség igénye nélkül): rudas élőcsocsóval, csúszdás légvárral, medencékkel, játszóházzal, ugrálóvárral, arcfestéssel várjuk a család apraját és nagyját. Emellett egészségsátrunknál különböző vizsgálatokat végezhetnek el díjmentesen!

A zenéről és a jó hangulatról ezúttal is a fradista lemezlovas, DJ Dominique gondoskodik majd. A belépés egész nap díjtalan!

Fradi.hu