Bálint szerint a harmadik helyet meg lehet szerezni, Tokmac viszont arról beszélt a Nemzeti Sportnak, hogy az a lényeg, hogy jobban szerepeljünk, mint egy éve.

Jó kis csoportba kerültünk, kemény ellenfelek várnak ránk. Az elmúlt években sok csatát megéltünk az európai kupákban, sok nemzet csapataival összemértük erőnket, de franciával eddig még nem játszottunk, így a magam részéről a Monacónak különösen örülök. Jó lesz lemérni, ilyen szintű ellenféllel szemben hol tartunk. Az első kalapból a Crvena Zvezdát kaptuk, amikor megpillantottam, hogy egy csoportban szerepelünk, azonnal a Slovan Bratislava elleni közelmúltbeli ütközet jutott eszembe. Szerintem ez is derbi lesz! Hozzánk hasonlóan a szerb csapatnak is rengeteg szurkolója van. A csoportban mindent ki kell adni magunkból. Egyértelmű, hogy nem mi vagyunk a favoritok, és engem nem is igazán az érdekel, hogy meg lesz-e a harmadik hely, vagy sem. Sokkal inkább az, hogy jobban szerepeljünk az elmúlt évinél, ha a csoportban két győzelemmel zárnánk, a magam részéről már elégedett lennék, az is óriási siker lenne. De van olyan erős a mostani Ferencváros, hogy Európában is letegyük a névjegyünket.

Tokmac Nguen

A szobában többen is megjegyezték, hogy Gera Zoli keze lehetett volna szerencsésebb is. Akadtak igazán kecsegtető négyesek, a magam részéről nem bántam volna, ha olasz ellenfelet is kapunk, hiszen játszottam annak idején Olaszországban. A Lazio és a Feyenoord mögé jó lett volna, ha Gera Zoli behúz bennünket, de így sem rossz a csoportunk. Elsőre ez a csoport is gyengébbnek tűnik, de csak a csapatok nevei alapján, nem a játékerejük miatt. Az első kalapból sem a legerősebb csapatot, a Romát, az Arsenalt vagy éppen a Manchester Unitedet kaptunk, hanem a Crvena Zvezdát, szóval ismét olyan négyesbe kerültünk, ahol három hasonló játékerejű ellenfél vár ránk. Úgy vágunk neki az előttünk álló mérkőzéseknek, hogy a harmadik helyet meg lehet szerezni, a célunk legalábbis egyértelműen ez kell, hogy legyen!

Vécsei Bálint

(nso)