Európa Liga csoportkörös ellenfeleinknél is reagáltak a mai sorsolásra.

Mitar Mrkela, a Crvena Zvezda sportigazgatója

Nehéz csoportba kerültünk, de ez nem alakulhatott volna másképp, mivel az Európa Liga idén nagyon magas színvonalat képvisel. A célunk ugyanaz marad, mint eddig: a lehető legtovább eljutni. Tovább akarunk menni a csoportból, hogy úgy telelhessünk, ahogy az elmúlt három szezonban, amikor részt vettünk az Európa Ligában. Tavaly megvolt az áttörés, bejutottunk a legjobb 16 közé, a tervek és vágyak pedig mindig egyre nagyobbak, de legalább a tavalyi év eredményét szeretnénk elérni.

A szerbek vezetőedzője a sorsolás után egyébként lemondott posztjáról, a helyére az eddigi másodedzőt nevezték ki a belgrádi klubnál.

Paul Mitchell, a Monaco sportigazgatója

Első pillantásra nem a legnagyobb nevekkel kerültünk össze az Európa Ligában, de már elég régóta vagyok a futballban ahhoz, hogy tudjam, az ilyen együttesek ellen mindig különleges hangulatú stadionokban lépsz pályára. Nagyon nehéz mérkőzések lesznek, olyan szurkolókkal, akik nagyon szenvedélyesek. Ez egy fontos lépés lesz a fiatal játékosainknak, hogy ilyen helyzetben is tapasztalatokat szerezzenek, igazi kihívás lesz ez számukra. A célunk, hogy minél több meccset megnyerjünk és továbbjussunk a csoportkörből. Úgy gondoljuk, hogy a csapatunk erősebb, mint tavaly.

Ahmet Agaoglu, a Trabzonspor elnöke

Ez egy olyan csoport, ahonnan továbbjuthatunk, jobban örültem volna a G-csoportnak, de mivel két francia csapat nem lehet egy négyesben, így kicseréltek minket a Nantes-tal. Egy nagyon kiegyensúlyozott csoportba kerültünk.