Véleménycsokor az orosz és az azeri médiából.

Emin Imamaliev – korábbi 41-szeres azeri válogatott focista

Mindkét csapat óvatosan kezdte a mérkőzést, ami fokozatosan érdekesebbé vált. A Karabah megérdemelte volna a győzelmet, meg is szerezte a győztes gólt, de sajnos lest fújtak be. Kadi, Almeida, Medina és Medvegyev hiánya némileg érezhető volt, de a helyettük pályára lépő játékosok bizonyítottak, így nem sok különbséget láttam. A visszavágón valószínűleg még érdekesebb lesz a meccs. Az ellenfelek már ismerik egymást. A Karabah, miután alaposabban elemezte az ellenfelet, még jobban fog játszani. Minden csapatnak megvan a maga stílusa. A Fradinak is vannak gyengeségei és erősségei is. Nem hasonlítanám össze az eddigi ellenfeleink erejét. A Karabahnak is megvan a maga stílusa, és igyekszik magasabb szintű futballt mutatni, mint az ellenfél. Úgy gondolom, hogy a Qarabag jó játékot fog mutatni a visszavágón, és bejut a Bajnokok Ligája rájátszásába. Sok sikert kívánok a csapatnak.

Kazbek Tuayev – korábbi szovjet válogatott csatár, az azeri válogatott egykori szövetségi kapitánya

Rövid leszek: a Karabahnak ki kell vernie a Ferencvárost. Bár Sztanyiszlav Csercseszov a barátom, tisztelem, jó csapatot hozott össze Magyarországon, de át kell mennünk rajtuk. Az első meccsen jól játszottunk, csak a győzelmet hiányoltam. A hazai döntetlen után is jó esélyeink vannak a visszavágón. Megvan az erőnk, a visszavágón is jók leszünk.

Alekszandr Mirozyan – Bakuban született, de örmény nemzetiségű korábbi szovjet válogatott játékos

Úgy gondolom, hogy a Ferencváros továbbjuthat a Bajnokok Ligája következő fordulójába, mert Csercseszov nagyon hozzáértő szakember, jól érzi csapata minden rezdülését. Idegenben a döntetlen teljesen jó eredmény, így minden esély megvan a Karabah ellen a továbbjutásra, ehhez minden feltétel adott.