Korábbi BL-hősünk szerint idényeleji formát mutatott a Fradi.

Vincze Ottó a Ferencváros egykori válogatott játékosa természetesen a televízió előtt szurkolt a csapatnak, pedig, mint mondta, némi láz zavarta a teljes „élvezetben”.

A fiúk a kazah pályán szenvedtek, én pedig itthon az ágyban – mondta kissé rekedt hangon a Borsnak. – De ez nem zavart abban, hogy ne vegyem észre egyelőre még idény eleji a csapat formája.

Vincze Ottó szerint a stílus, amellyel a Tobol harcba szállt a Fradi ellen, hatásos volt, hiszen Tokmacék nem találták meg a réseket a néha kilenc emberrel védekező kazahok ellen.

Az pedig természetes, hogy a vendéglátók lassan felbátorodtak, jöttek kifelé a valljuk be nem túl erős szorításból, és meglepően szemtelenül kezdték szövögetni a támadásaikat.

Az egykori válogatott futballista ezzel együtt úgy véli, gól nem igazán volt egyik csapat játékában sem, s ez előnyt jelent a szerdai visszavágóra.

Mivel a mieink komolyabb célokat is kitűztek maguk elé, mint a Tobol elleni továbbjutás, meggyőződésem, hogy az Üllői úton a Ferencváros legyűri az ellenfelet. A Fradi sokkal jobb csapat a kazahnál, nem okozhat gondot a továbblépés.

forrás: borsonline.hu