Szélsőnket a meccs mellett a repülőútról is kérdezték.

– Az első nemzetközi túrádat teljesíted a Fradival, rögtön egy hosszú, több órás repüléssel kezdtél. Hogy érezted magad az úton?
– A repülőút valóban elég hosszúra sikeredett, de nagyon jól telt, kényelmesen utazunk, minden rendben volt.

– Volt már részed hasonlóan hosszú repülésben korábban?
– Ilyen hosszúban még nem, ennyire messzire korábban nem utaztam repülőgéppel. Autóval már igen, hiszen amikor hazautazom, 6-7 órát szoktam a kocsiban ülni. A repülőút azért kényelmesebb volt, tudtunk filmet nézni, zenét hallgatni, olvasni, elfoglaltuk magunkat.

– Ha nem műhelytitok, elárulod, hogy te mivel foglaltad el magad?
– Olvastam, emellett megnéztem két filmet is, ezen kívül beszélgettünk a srácokkal.

– A szezon első meccse következik – két edzőtábor után hogy érzed a csapat körüli hangulatot?
– Abszolút jó a hangulat a csapat körül, mindenki kellően rá van hangolódva a szerdai mérkőzésre. Jó állapotban várjuk az 1. forduló első mérkőzését, mindent megteszünk annak érdekében, hogy olyan eredményt érjünk el, amivel a stáb és mi is elégedettek lehetünk.

– A meccsnap előtt, kedden már csak a finomhangolás van hátra? Mi vár a csapatra Kostanayban?
– Többször is videóztunk az elmúlt napokban, kielemeztük az ellenfelet, ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy a szakmai stáb folyamatos instrukciókkal fog ellátni minket a mérkőzést megelőzően. Kedden már a helyi stadionban edzünk majd, szerdán pedig elkezdődik a szezon – az idény első meccsén szeretnénk olyan eredményt elérni, ami jó alapot ad majd a jövő heti visszavágóra.

Fradi.hu