A hétvégi eseményen a szokásokhoz híven a Fradi Múzeum is részt vesz.

Június 25-én, szombaton 20. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb kulturális rendezvénye, a Múzeumok Éjszakája. A programban hetedik alkalommal vesz részt a Fradi Múzeum is, amely csütörtöktől megújult elrendezéssel és több interaktivitással, utcára nyíló bejárattal vár minden kedves szurkolót!

A Múzeumok Éjszakájára szóló karszalagokat megvásárolhatják a Groupama Aréna főbejáratnál található recepcióján hétfőtől péntekig 10 órától egészen 17 óráig. A karszalag megvásárlása az esemény napján, azaz június 25-én is lesz lehetőség! Azon érdeklődők, akik a Groupama Arénában váltanak belépőt az eseményre (elővételben vagy a rendezvény napján a helyszínen), lehetőséget kapnak, hogy ingyenesen részt vegyenek egy stadiontúrán, mely során tárlatvezetőink kísérik végig a látogatókat a Ferencváros otthonában.
Az első túra 10.00-kor, utolsó éjfélkor indul. A részvételhez regisztráció szükséges a fradimuzeum@fradi.hu e-mail címen, fontos, hogy akik máshol váltják meg a belépőjüket, 950 forintért vehetnek részt a stadiontúrán.

20. Múzeumok Éjszakája
Jegy: felnőtt 2200 Ft, gyerek 1000 Ft (6-18 éves korig) – 6 éves kor alatt és ukrán menekültek (a belépés feltétele az ukrán menekült státuszt igazoló okmány vagy útlevél) számára ingyenes!

A Fradi Múzeum programjai: Múzeumok Éjszakája

Bővebben: Fradi.hu