A székely csapat elnöke szerint a két csapat között láthatatlan kötelék van – a CSZKA Szófiával is megmérkőzünk majd az ausztriai edzőtáborban.

Biztossá vált, hogy a Ferencváros és a Sepsi OSK találkozik egymással, a barátságos meccset június 22-én rendezik a kapruni edzőtáborban. Kupagyőztesként készül a magyar bajnok elleni találkozóra a Sepsi OSK.

Aláírtuk a szerződést, a mérkőzés megrendezése biztos” – mondta a Székely Sportnak Diószegi László, a sepsiszentgyörgyi klub elnöke. Hozzátette, a jövő hét vége felé dől el, hogy pontosan hány órakor kezdődik a találkozó, amit reményeik szerint tudnak majd közvetíteni. A Sepsi OSK vezetője ismertette, mind a két csapat Ausztriában lesz edzőtáborban és mind a két félnek érdeke, hogy játszanak. „A Ferencváros és a Sepsi szurkolói testvérszurkolók, a két csapat között is van egy láthatatlan kötelék. Nekünk óriási dolog, hogy a magyar bajnokkal és a Bajnokok Ligáját megjárt csapattal tudunk játszani, még ha csak edzőmérkőzést is. Ez egy olyan mérkőzés lesz, ami bekerül a történelmünkbe” – nyilatkozta Diószegi László. A klubelnök reményét fejezte ki, hogy a Sepsiszentgyörgyről elszármazott szurkolók, akik Ausztriában élnek, vagy akár Budapestről is ki fognak látogatni a mérkőzésre.

forrás: Székely Sport